TUOTTEET

Edustamme kaikkia merkittäviä tietotekniikka-alan brändejä. Asennamme laitteet käyttökuntoon "avaimet käteen" periaatteella.

Palvelimet

Kestävät ja tehokkaat torni- ja räkkipalvelimet. Kahdennetut virtalähteet ja levyt. Uusimmat Windows Server -käyttöjärjestelmät. Konfiguroimme RAID-tasot, esiasennamme komponentit sekä käyttöjärjestelmän, asennamme palvelut valmiiksi käyttökuntoon, siirrämme datat vanhasta järjestelmästä. Edustamme Dell, HP ja Lenovo-palvelimia ja autamme palvelimen speksauksessa, jotta saatte optimaalisen palvelimen

Tiedostopalvelimet

Laadukkaat QNAP tiedostopalvelimet. Esiasennamme levyt ja käyttöjärjestelmän, asennamme käyttökuntoon yrityksen verkkoon ja opastamme käyttöä.

Virtualisointiratkaisut

Uusimmat virtualisointi- ja pilviratkaisut yrityksen käyttöön. Suunnittelu-, konfigurointi-, käyttöönottopalvelut.

Tehotyöasemat

Lenovo, Fujitsu, ECM tehotyöasemat 3D-CAD Suunnitteluun, videoeditointiin, kuvankäsittelyyn

Yritys-PC:t

Fujitsu, Lenovo, ECM, HP mini-PC:t valmiiksi asennettuna. Viimeisintä tekniikkaa työpaikalle ja etätoimistoihin.

Kannettavat

Lenovo, Fujitsu, HP, Dell yrityskannettavat ja oheislaitteet valmiiksi käyttökuntoon asennettuna

A3 värimonitoimilaitteet

Toimitamme A3 värimonitoimilaitteet valmiiksi asennettuna toimistoon. Huoltosopimus tuo turvaa. Edustamme mm. Olivetti/Konica-Minolta, HP, Samsung brändejä

Ohjelmistot ja lisenssit

Edustamme kaikkia merkittäviä päämiehiä: Microsoft, Eset, F-secure, Adobe, Nexetic sekä Autodesk ohjelmistot

Verkon aktiivilaitteet

Toimitamme, konfiguroimme ja asennamme lähiverkkoonne toimintakuntoon palomuurit, kytkimet, automaattiset Backup- laitteet (NAS) ja muut verkon aktiivilaitteet. Löydät meiltä myös ethernet-kaapelit ja muut kaapelointiin liittyvät tarvikkeet. Netgate-kytkimet ja palomuurit.