PALVELUT

Meillä on pitkä kokemus ICT-palveluntuottajana, saatte Fixcomilta aina luotettavaa ja reilua palvelua

ICT-tukipalvelut

Ratkaisemme ICT-ongelmat nopeasti ja ammattitaidolla joko etätuen avulla, tai tarvittaessa paikan päällä. Kysy lisää tukiratkaisuistamme.

Konesalipalvelut

Tarjoamme omassa konesalissamme verkkosivut, virtuaalipalvelimet, varmistusratkaisut ja nimipalvelut.

Tietoturvaratkaisut

Konsultoimme ja toteutamme yrityksesi tietoturvan uudelle tasolle. Tietomurrot, roskapostit, tietojen kalastelut ja virukset ovat nykypäivänä jokaisen yrityksen otettava huomioon ICT-järjestelmiä rakennettaessa. Teemme yhteistyötä F-securen, Nexeticin ja muiden johtavien tietoturvatalojen kanssa.

ICT-suunnittelu/kartoitukset

Selvitämme yrityksen nykyisen ICT-järjestelmän tilan ja laadimme siitä raportin. Läpikäymme tietoliikenneyhteydet, verkon aktiivilaitteet, pilvipalvelut, palvelimet, työasemat, kannettavat, mobiililaitteet, sovellukset ja oheislaitteet.

Käyttöönotot ja asennukset

Asennamme tietokoneet, serverit ja oheislaitteet asiakkaan standardien mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa vaativimmissakin asennuksissa ja palvelujen käyttöönotoissa.

Koulutukset ja konsultointi

Uudet ICT-ratkaisut vaativat paljon ammattitaitoa ja tietoa, jotta niistä saa kaiken irti. Koulutamme IT-tukea ja käyttäjiä erilaisiin ympäristöihin.

Varmuuskopiointi

Suoritamme tiedostojen varmuuskopioinnit nopeasti ja ammattitaidolla. Automaattinen Backup- palvelu hoitaa tärkeiden tiedostojen ja dokumenttien varmuuskopioinnit ajastetusti haluttuna ajankohtana. Tallennus voidaan määrittää omaan Suomalaiseen konesaliin.

ICT-sopimukset

Varmista, että järjestelmänne on ajantasalla. Tarjoamme yritykselle sopivat tukipalvelut järkevään hintaan. Hoidamme ongelmat etä- ja lähitukena nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ylläpidämme ja tarvittaessa kehitämme järjestelmää ja vastaamme palveluiden käytettävyydestä.

Kannettava- ja PC-huolto

Tietokoneet vaativat ajoittain huoltoa. Kun laitteesi ei toimi tai hidastelee, varaa meille huoltoaika. Huollamme kannettavat, pöytäkoneet ja mobiililaitteet asiantuntevasti ja nopeasti.