Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Palvelut

Kotimaisia palveluja reilusti ja rehellisesti.

Me emme myy gigoja vaan palvelua.

Otamme vastuun siitä minkä teemme. Hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan lähipalveluja myös Pirkanmaan ja Joensuun alueella.

Tuotamme palveluja myös isoille ja pienille jälleenmyyjille, mikäli etsit joustavaa yhteistyökumppania, ota yhteyttä.

Alla on kuvattu lyhyesti palveluja joita lähes kaikki yritykset nykypäivänä jossain muodossa tarvitsevat.

Palvelujamme ovat mm:

 

   

Tukipalvelut

Tarjoamme nopeaa tukea ongelmiin ja kokonaisratkaisuja sujuvan it ympäristön toteutukseen. Verkkoympäristö jätetään tukipalveluissa monesti huomioimatta, Käytännössä se kuitenkin on pohja, jonka päällä kaikki lepää. Verkkolaitteiden tai ympäristön ongelmat vaikuttavat suuresti niin pienen kuin suurenkin yrityksen toimintaan, jos verkko ei toimi mikään ei toimi. Verkko-osaamisemme nostaa tukipalvelut uudelle tasolle ilman erillistä lisähintaa. Fixcomin avainhenkilöillä on vuosien kokemus niin lähiverkoista kuin yritysten verkottamisen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Me emme myöskään tee vain "mitä käsketään" vaan mielestämme tukipalveluun tulee kuulua myös ammattitaitoinen näkemys asioiden toteuttamiseen. Asiakkaan ei kuulu tietää miten jokin tehdään vaan pikemminkin niin päin, että asiakkaalla on näkemys ja me kerromme miten se saadaan toteutettua. Toisaalta myös niin että tehtävämme on kertoa, mikäli asian toteuttaminen ei mielestämme kannata ja miksi näin on. 

Palveluja voi toki käyttää ja hallita myös itsenäisesti, mikäli tuen tarvetta ei ole vaan asiat hoituvat omalla porukalla.

 

Postipalvelut

Sähköposti on nykyisin varmasti monelle se kaikkein tärkein työkalu. Tarjoamme omasta konesalista yritystasoista ja luotettavaa sähköpostipalvelua kohtuullisella hinnalla. Sähköposti, tiedostotallennus, office dokumenttien katselun ja muokkauksen, yrityksen sisäisen pikaviesti, ryhmächat, webmeeting.

 • voit tallettaa tiedostoja omaan tiedostokansioon, oma tallennuspaikka suoraan sähköpostissa. Voit määritellä tiedostoille myös omia hakusanoja jolloin ne löytyvät helposti
 • voit lähettää suuria liitteitä lataus linkkinä, ominaisuus ja teknologia on suoraan integroitu postijärjestelmään. Et tarvitse erillisiä palveluja isojen liitteiden lähettämiseen.
 • voit katsella ja muokata office -tiedostoja suoraan selaimessa ilman että koneeseen tarvitsee asentaa yhtään mitään.
 • jaetut kalenterit ja kansiot. Voit jakaa käytännössä mitä tahansa kansioita niin että yrityksen työntekijät näkevät ne. Yleisin käyttötapa tälle on jakaa työntekijöiden kalenterit. Oikeuksia voi määritellä täysinvapaasti eri käyttäjille tai ryhmille.
 • yrityksen sisäiset pikaviestit. Voit lähettää selaimesta turvallisesti pikaviestejä muille työntekijöille ja keskustella sekä lähettää tiedostoja. Ryhmille voidaan avata "keskusteluhuoneita", joissa kaikki ryhmän jäsenet voivat keskustella yhtäaikaa keskenään ja jakaa dokumentteja. Ryhmään voi kutsua kenet tahansa, kenellä on sähköpostiosoite.
 • kaikki data on Suomessa, sinun ei tarvitse miettiä täyttyykö tietosuoja määräykset talletettavan datan osalta
 • kaikkiin sähköpostipalveluihimme kuuluu huippuhyvä roskaposti/virus -suodatin. Palvelu toimii oikeasti todella hyvin. Suodatuspalvelun saat myös erillisenä palveluna, jos sinulla on oma palvelin tai postit ovat jossain muualla

Webmail on käytettävissä osoitteessa https://posti.fixcom.fi

joissain tapauksissa myös https://smtp.fixcom.fi

jos et tiedä kumpi osoite sinulla on käytössä, voit kysyä sen asiakaspalvelustamme.

Mikäli Microsoft Office365 on haluamasi ratkaisu, saat meiltä myös siihen kaiken käyttöönotosta ylläpitoon.

 

Backup / Tiedostojen synkronointi

Fixcom backup palvelu soveltuu työasemiin, kannettaviin ja serverikäyttöön Windows, Mac OS X ja Linux käyttöjärjestelmille. Palvelulla voidaan myös synkronoida tiedostot useille koneille. Tiedostot ovat paikallisesti koneilla, niitä voidaan siis käyttää vaikka kone ei olisi yhteydessä internettiin. Muuttuneet tiedot synkronoidaan heti, kun koneella on taas internet yhteys käytössä.

Palveluun on myös integroitu suojattu ja turvallinen tiedostolähetys. Voit lähettää ja vastaanottaa tiedostoja keneltä tahansa huomattavasti turvallisemmin, kuin normaali sähköpostilla.

 • Fixcom backupilla voidaan varmentaa myös MySql ja MsSql tietokannat sekä exchange serverin postit. Exchange serveristä saadaan tallennettua jokaisen postitilin tiedot erikseen. Yksittäisen tilin postit voidaan siis palauttaa.
 • backupdatan määrä voi olla mitä tahansa. Varmistus toimii In-File Delta- teknologialla, jolloin tiedostosta siirretään vain muuttunut tieto.
 •  poistettujakin tiedostoja säilytetään sovittu aika, näin esim. vahingossa tuhottu tiedosto on palautettavissa.
 • palveluun määritetään myös versioiden määrä, tiedostosta voidaan palauttaa vanhempi versio, jos viimeisin on jostain syystä käyttökelvoton.
 • backupin lisäksi voit myös lähettää ja vastaanottaa tiedostoja helposti ja turvallisesti. Vastaanottaja / Lähettäjä voi olla kuka tahansa

Fixcom backuppia voidaan käyttää useilla eri tavoilla, konfigurointi on hyvin joustava, esim. näin:

 • tavallinen backup, tietokoneen tiedot kopioidaan Fixcomin palvelimille.
 • jos sinulla on useita laitteita, synkronoidaan tiedostot ja kansiot eri koneiden välillä. Kun jossain koneessa lisätään, muutetaan tai poistetaan tiedosto, sama muutos synkronoidaan muihin koneisiin ja samalla backupataan data Fixcomin palvelimille.
 • tämä toimii myös silloin, kun halutaan päivittää tiedot työntekijöiden koneisiin. Ei enää "tässä päivitetty taulukko", "tässä uusi hinnasto ottakaa käyttöön" tyyppisiä sähköposteja. Tiedostot päivittyvät automaattisesti jokaisen koneelle.

 

Verkkolevy

Verkkolevy on oikea ratkaisu silloin, kun et tarvitse tiedostoja omalla koneella, vaan ne ovat ainoastaan internetissä.

Verkkolevy näkyy koneellasi samanlaisena kansiona kuin paikallisetkin kansiot, mutta tiedostot ovat omassa suojatussa pilvessä.

Palvelu korvaa perinteisen mallin, jossa tiedostot ovat yrityksen omalla palvelimella.

Sähköpostin suojaus

Suojaamme palveluna myös yrityksen oman postipalvelimen.

Turvallisia sähköposteja käyttäjille ja mielenrauhaa oman postipalvelimen ylläpitäjille.

Sähköpostisuojaus itsessään on monitahoinen järjestelmä, mutta se on valmiiksi rakennettu ja sen käyttöönotto on äärimmäisen helppoa.

 • roskapostin, huijausviestien ja virusten suodatus
 • jos teillä on oma palvelin ja se lakkaa toimimasta, saapuvat viestit jäävät jonoon Fixcomin palvelimelle ja ne ohjataan perille heti kun oma palvelin on taas toiminnassa
 • suodatusfiltteri on erittäin tehokas, niin tehokas että se pitää kokea itse
 • Helppo! käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään muutoksia.
 • Verkon kuormitus vähenee, turha roskaposti liikenne poistuu
 • Sähköpostisuojaus kuuluu automaattisesti palveluun jos hankit postilaatikot meiltä

Palvelumme avulla saat helposti oman sähköpostipalvelimen suojaan nettihakkereilta.

 

Valvonta

Valvontapalveluilla It ylläpitäjä tai kuka tahansa asiasta kiinnostunut saa käsityksen verkon ja laitteiden toiminnasta.

Valvontamahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset, voimme valvoa laitteiden toimintaa, servereiden levytiloja, prosesseja, kuormitusta jne. jne.  Tilanteen ja historian voi nähdä vaikka www-sivulta tai raportteja/hälytyksiä voidaan lähettää esim. sähköpostiin.

Valvonta nopeuttaa ongelmaselvitystä ja maksaa näin itsensä ongelmatilanteissa nopeasti takaisin.

 

Virustorjunta

Kuluuko koneesi tehot virustorjunnan pyörittämiseen? Vuotaako suojaus? Oletko joutunut manuaalisesti poistamaan haittaohjelman koska virustorjuntaohjelmasi ei siihen pysty.

Vaihda Eset Antivirukseen ja unohda veivaamiset. Lähes 30 vuotta toiminut Eset on ensimmäisiä virustorjuntaohjelmistoja ja se on palkittu Maailmalla lukuisia kertoja. Se suojaa konettasi varmasti, eikä syö koneen kaikkia resursseja, vaan pyörii kevyesti taustalla.

Se tunnistaa myös vaaralliset sivustot ja varoittaa/estää niille pääsyn. Kauttamme saat lisenssit, asennuksen ja tuen. Voit myös ensin testata 30 päivää ilmaiseksi, todennäköisesti huomaat positiivisen eron heti kun vanha virustorjunta on poistettu ja Eset asennettu koneeseen.

Suurin osa viruksista tulee nykyisin sähköpostin kautta, mikäli sinä saat sähköpostilla huijausviestejä ja haittaohjelmia, tutustu postipalveluumme joka estää haitalliset postit ennen kuin ne edes tulevat koneellesi.

 

Kotisivut

Helppokäyttöisellä kotisivusovelluksella teet kotisivut hetkessä. Nämäkin sivut on tehty ko. sovelluksella.

Mikäli et halua osallistua kotisivun tekemiseen pitkällä tikullakaan, me voimme tehdä yrityksellesi ns. käyntikorttisivun ilmaiseksi, maksat vain palvelimen kotisivutilasta

Kotisivusovellus toimii seuraavasti:

 1. Valitse valmis pohja
 2. Muokkaa valikot, värit jne. mieleiseksesi (tai anna olla sellaisenaan)
 3. Lisää sisältöä aivan kuten tekstinkäsittely ohjelmassa
 4. julkaise painamalla nappulaa
 5. Valmis

Alustassa on käytettävissä myös monia yleisesti käytössä olevia kotisivu sovelluksia, kuten wordpress, joomla, drupal jne.

Wordpressin osalta alustassa on myös työkalu, joka ilmoittaa sinulle kun asentamiisi pluginneihin ja itse wordpressiin on saatavissa päivityksiä. Kaikki päivitykset voit halutessasi päivittää yhdellä klikkauksella, joten sivuston ylläpitäjän työ helpottuu huomattavasti.